Född i fel ända av världen

Godmorgon allihopa.

frysande nasseIdag hade jag mer än gärna suttit på ett plan till varmare land, trots min flygrädsla. Fy attan vad det känns kallt idag. Det var endast 2 grader i morse och det känns att det är höstluft. Kall och klar….lätt att andas men ändå. Jag vill ha VÄRME. Sol, ljust, varmt och skönt. Slippa ta på sig alltför mycket kläder. Denna dag förra året var vi på väg till vårt älskade Kreta. Vi hade ett rum med utgång till delad pool. Kändes riktigt lyxigt men själva hotellet var inte lika trevligt. Tyckte vi alltså. Personalen var så blasé att de inte längre såg oss som bodde där. De var nog fruktansvärt leds att serva alla ”tokiga” turister.

Har alltid sagt att jag är mest troligt född i fel del av världen. Jag mår så mycket bättre när vi är där det är varmare. Hela min trasiga kropp vaknar till liv och plötsligt kan jag till och med se att det finns visst fotleder under all svullnad. De blir så slanka att man kan se dem.
Att röra sig blir mycket lättare och jag kan även ta små promenader utan att knän och fötter ömmar av smärta. Naturligtvis finns Artrosen kvar men sol och värme gör att den är så mycket lättare att leva med.

orion

Orion Hotell Rethymnonkusten Kreta

Jag håller på att titta efter en resa till solen men ännu har jag inte hittat något eller jo, det har jag visst. En all inclusiveresa till mig och syrran men tyvärr så utgick den från Stockholm och Arlanda och att ta sig dit är lika dyrt som resan. Vi har varit där förut och trivdes oerhört bra. Så det hade verkligen varit något att se fram emot.

Nog om detta nu. Jag får fortsätta att drömma ett tag till innan vi hittat något men vi ger inte upp. Snart dyker det upp något som är helt perfekt. Inte alltför lång flygresa, mycket gott att äta och dricka, sol och värme, pool och bad. Åhhh, det ska bli toppen.

love-from-annica

 

Bilderna tagna från Google.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s