5 arbetspass kvar

som fast anställd. Japp, jag har beslutat mig för att gå i tidig pension eller jag och jag. Det är nog så att kroppen har beslutat att den inte vill ha ett jobb längre. Själv älskar jag mitt jobb men när man känner att orken inte finns då är det dags att kliva av.
Jag kan ju arbeta extra om jag vill och när JAG vill. Ingen kan beordra ut mig utan jag bestämmer själv.

tant-m-rullator

Rik lär jag inte bli men livet är värt så mycket mer än bara pengar. Tror säkert jag får äta mig mätt och att jag har tak över huvudet så det går ingen nöd på mig. Är också helt säker på att jag inte blir sysslolös. Jag har ju mitt ideella engagemang i FMN (Föreningen Mot Narkotika) och det finns att göra där så det räcker och blir över.
Som sagt jag är inte orolig för att bli sysslolös.

image001

5 dagars arbete kvar och denna vecka startar i morgon med tre morgnar på raken sen ledig helg. Hoppas jag orkar för mina leder är rätt så onda just nu men om jag lägger upp jobbet på rätt sätt så ska det nog gå. Man måste ju vara positiv.

tanter_78211682

Ska försöka (märk väl att jag skrev försöka) att komma igång med bloggeriet. Lite vardagsbloggande blandat med en hel del annat. Så får det bli. Ha nu en underbar start på veckan allihopa så ses vi snart igen.

love-from-annica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s