Att ha rätt att få vara den man är….Oavsett!!!

766843y1ptmXAkbM414f0GvCZai5lV5atvK9T623LsRD0bUvl3azxEsA4CTB__WduHZu9LI2KWzwavl5hMOQ

Läste ett inlägg på Vardagligheter, trivialiteter, alldagligheter, livligheten som gör att jag blir så ledsen, upprörd och förbannad.
Hur kan man som förälder helt plötsligt anse att ett av barnen är en snusk och ”inte passar in”. IN I VAD?? I omvärldens tyckande och tänkande om vad som är rätt eller fel! Vem ger någon rätten att bedöma om vad som är ”rätt” eller ”fel”?? Är det fel att älska?? Kärleken är väl det enda vi alla har, där vi känner lika OAVSETT vem som är mottagaren. Äkta kärlek gör ingen illa.

Jag skulle ALDRIG någonsin välja bort ett av mina barn bara för att de älskar någon av samma kön. Jag menar, barnet är ju precis densamma som det var dagen innan man får veta. Vad är det som gör att en del föräldrar gör så? Är de rädd för vad omvärlden ska säga eller är de oroliga för framtiden? De kanske aldrig blir far- eller morföräldrar….och vad har det för betydelse? Huvudsaken är väl ändå att ens barn är lycklig och får leva livet som det vill. Och vem vet…De kanske blir far- eller morföräldrar ändå. Kanske inte på det sätt de tänkt men likväl blir det barnbarn,

Så föräldrar…Håll huvudet högt och var stolta över era barn…OAVSETT vem det älskar.

En mycket STOLT mamma till 3 underbara pojkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s